Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangına dayanıklı evgin çıkış bapları, ölçün baplara göre elan pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den başlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en elverişli fiyat politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Hatta, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

çarkıt yapılarda çatı hariçlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (ekol, düzenışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlamlanabilir.

Panik bar yardımıyla sineerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı çın iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış örgülabilir.

Yangın kapıları; son had ciddi ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında kendisine yan bulur. Gerçek bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda Yangın Çıkış Kapısı sınav edildikten sonrasında nitelikli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş başüstüneğu performansa denetlemelarak testi fail kuruluş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın ve müstacel manzara anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söyleyiş edilen bu şube bazı modellerde alışılagelen kapı koluna kabil. 

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok elan kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil pahaı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Kullanılan kapı fitili midein yaman sızdırmazlık şartı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak daha adi üretim sağlanabilir.

En isabetli hediyeı bulmanız sinein farklı seçenekleri alınlaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına plasman yapmanız önemlidir. İşte, en yaraşır yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page